Αποθεωτική υποδοχή για τον επτάστερο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ




Χαμός και στο ΟΑΚΑ για τον πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού, είτε περίμεναν το πούλμαν εκεί, είτε το ακολούθησαν από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".

Από το Βερολίνο στην Αθήνα και από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη διαδρομή έκανε η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα με το 7ο ευρωπαϊκό.



 

Οι παίκτες και το επιτελείο των πρασίνων μπήκαν στο ανοικτό πούλμαν της ομάδας και έκαναν τη διαδρομή για το ΟΑΚΑ, συνοδευόμενοι από τον κόσμο.


Εκεί περίμεναν ήδη χιλιάδες κόσμου, όπου υποδέχθηκαν με ζητοκραυγές τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι φίλοι του τριφυλλιού δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και χάρηκαν με την ψυχή τους την επιτυχία της ομάδας τους.

 

 Οι παίκτες αποθεώθηκαν, οι πρωταγωνιστές μίλησαν στον κόσμο σε ένα ατελείωτο πάρτι για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι περίμεναν ώρες στο ΟΑΚΑ για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ευρώπης.


 Θυμίζουμε ότι το πάρτι είχε ξεκινήσει νωρίτερα από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", όπου περίμεναν και εκεί οπαδοί του τριφυλλιού, οι οποίοι συνόδευσαν την αποστολή μέχρι το ΟΑΚΑ.



Πηγή: sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV