Μπάσκετ: Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2024-2025



Στη διάθεση των φιλάθλων της Νίκης Βόλου οι νέες κάρτες διαρκείας μπάσκετ για τη σεζόν 2024-2025 της National League 1.

Αναλυτικά: 

''ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ National League 1 | 2024-2025

Και την φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας!
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2024-2025.
Για μια ακόμη σεζόν η ομάδα μας θα βρίσκεται στην πολύ ανταγωνιστική National League 1, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική και μια ομάδα ικανή να παρουσιάσει όμορφο και θελκτικό μπάσκετ. 

Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της National League 1, στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με πολύ μικρό κόστος.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας, κατηγορίας "Blue", ορίζεται στα 50 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας "Gold" με κόστος 100 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου, καθώς και κερασμένο καφέ/ρόφημα σε κάθε παιχνίδι.

Τέλος, υπάρχουν οι κάρτες κατηγορίας "Fans" με κόστος 30€, τις οποίες μπορούν να προμηθευτούν τα μέλη των συνδέσμων της ομάδας μας, καθώς και οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

Μπορείτε να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα (15/7), μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα παρακάτω σημεία:

- Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο
- BRO SPORTS COFFEE BAR, Εθνικών Αγώνων 47, Νέα Ιωνία
- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΡΔΟΣ Ο.Ε., Ξενοφώντος 15, Βόλος
Επίσης, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα μέλη της Δ.Ε.:
- Γιώργος Τάκης: 6977321531
- Παναγιώτης Τσώλης: 6944427017

«Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται...» ''

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV