Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

Έναρξη εγγραφών για την ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, που μέσα από δελτίο τύπου ενημερώνει και κάνει γνωστό το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά: 

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου  1924  ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών   και το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων για την αγωνιστική χρονιά 2024-2025 με  τους παρακάτω  προπονητές, ανά ηλικιακή κατηγορία  ,ημέρα ,και ώρα ώστε να προγραμματιστούν  οι εκπαιδευτικές ή άλλες υποχρεώσεις των παιδιών που ανήκουν στην μεγάλη  οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.

Η επιτροπή  των ακαδημιών  που αποτελείται από  τους εφόρους ποδοσφαίρου της  Νίκης Βόλου  κ.κ. Γαλλιό Γεώργιο,Κολόζο Στέλιο ,Τζανετόπουλο Ηλία, και Τσιώλη Λάμπρο,θα είναι διοικητικά υπεύθυνοι  των ακαδημιών,  ενώ αγωνιστικά  υπεύθυνος για την επίβλεψη των υποδομών και της πρώτης  ομάδας θα είναι ο κ.Ξηρόφωτος Στέφανος με επικεφαλή των ακαδημιών τον αρχιπροπονητής μας κ.Μπράτσο Δημήτρη.

Θα  χαρούμε να σας υποδεχθούμε  για  τις εγγραφές αλλά  και αναλυτικότερες  πληροφορίες σχετικά με  το πρόγραμμα στα νέα μας γραφεία  που είναι ανοιχτά καθημερινά   στο:

Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς επί της Μαιάνδρου

Δευτέρα έως Παρασκευή  από 10:00-12:00 & 17:30-19:30

Υπεύθυνη Γραμματείας κ.Βάσια Τσιάρα τηλ.6974941072 και κ.Πόπη Αποκρεμιώτη τηλ.6947447627

Έναρξη προπονήσεων των ακαδημιών ποδοσφαίρου  για την νέα χρονιά  Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις νέες μας εγκαταστάσεις στο γήπεδο του ΟΣΕ.



ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV